Курага

20.00  грн.100.00  грн.

Немає в наявності

Поживна цінність 100г продукту:

– Білки – 5,2 г

– Жири – 0,5 г

– Вуглеводи – 55,0 г

– Енергетична цінність – 234 ккал

Clear
SKU: N/A Категорія :

Курага за вмістом вітамінів значно поступається свіжим плодам абрикоси, але за складом мікро – і макроелементів стоїть на щабель вище. У неї входять вітаміни: А, В1, В2, С, РР; мінерали: калій, кальцій, магній, натрій, фосфор, залізо; клітковина, жирні і органічні кислоти.

Дієтологи радять щодня вживати курагу (4-5 шт.) в осінньо-весняний період для поповнення корисних речовин в організмі, профілактики анемії, захворювань очей, шлунково-кишкового тракту, серцево-судинної системи, тромбофлебіту і атеросклерозу.

Регулярне вживання кураги нормалізує гормональний баланс, виводить поганий холестерин, запобігаючи виникненню інфаркту та інсульту, покращує загальний стан хворих діабетом, порушенням роботи щитовидної залози і нирок.

Додаткова інформація

Вага

1 кг, 200 г, 300 г, 500 г

No more offers for this product!

Меню

20.00  грн.100.00  грн.