Агар-агар, 8 г
Roll over image to zoom in
16.00 грн.
Агар-агар — рослинний аналог желатину.
Мінімальна сума замовлення 100 грн.
Доставка по Україні Новою Поштою.
Замовлення до 15:00, відправляються день в день.
Переваги агар-агару, порівняно з желатином:
- Желюючі здібності агар-агар набагато кращі, тому в процесі приготування його потрібно приблизно в 3 рази менше.
- Агар-агар застигає швидше (і навіть при кімнатній температурі). Желатину ж для застигання потрібен холодильник, а вже при 40 градусах всі страви, приготовані з ним, тануть.
- Агар-агар можна розчиняти в соках, желатин же не любить фруктові кислоти.
- Агар-агар має унікальну якість – термообратимість. Якщо желе, приготовлене на агарі, нагріти, а після знову охолодити – продукт знову стане желе. У желатину така властивість відсутня.
- Агар-агар не має запаху та смаку, що дуже важливо при приготуванні десертів, адже желатин часом надає їм м’ясної присмак, що не дуже приємно.
- Агар – рослинний загущувач, ідеальний для застосування у вегетаріанській кухні. Завдяки нульовій кількості калорій агар-агар застосовується для створення продуктів, що підходять людям з цукровим діабетом.
Агар буває різної марки (сили гелю) – від 600 до 1200. Чим вище сила гелю, тим ефективніше желирование, тим менше агару необхідно додавати. У виробництві продукції ми використовуємо тыльки якісну імпортну сертифіковану сировину.
Агар-агар від ЦветАромат має найвищий показник сили гелю — 1200 г/см2
Додаткова інформація
Вага | 0.008 кг |
---|