Соус гранатовий «Наршараб», 240 гр

50.00  грн.

Немає в наявності

Гранатовий соус Наршараб – досягнення азербайджанської кухні. Його готують із стиглих гранатів, віджавши з зерен сік, і уваривши його приблизно в п’ять разів. Основу соусу після досягнення необхідної консистенції приправляють за смаком сіллю, іноді цукром і додають спеції. Серед них, як правило, базилік, коріандр, кориця, всілякі види перцю та лавровий лист.

Категорія :

Мінімальна сума замовлення 100 грн.
Доставка по Україні Новою Поштою.
Замовлення до 15:00, відправляються день в день.

Додаткова інформація

Вага 0.3 кг
Корзина0
There are no products in the cart!

Main Menu

Соус гранатовий «Наршараб», 240 гр

50.00  грн.